φωτογραφίες

θέατρο

Στο Θέατρο Έπαιξε πρώτος ρόλους πλάι στο Μάνο Κατράκη, τον Πέτρο Φυσσούν, την Άννα Συνοδινού, την Έλσα Βεργή, το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Χατζίσκο σε έργα Λόρκα, Γκόρκυ, Πρίσλεϋ, Ράττιγκαν, Νόελ Κάουαρντ, Ρόμπερτ Πάτρικ.


Συμμετείχε σε παραγωγές του Σύπου Ευαγγελάτου και του Σωκράτη Καραντινού με το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο.
 

«Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε;»
της Βίλης Σωτηροπούλου

Σε μια γειτονιά της Αθήνας, σε ένα μικρό σαλόνι που χωράει πολλές ιστορίες, χρώματα, όνειρα, αναλύσεις, πανικούς καυγάδες, δάκρυα αλλά και πολύ γέλιο. Τι συμβαίνει όταν πέντε συνηθισμένες γυναίκες, τέσσερις επιστήθιες φίλες και μια μαμά, μπλέκονται σε ασυνήθιστα κωμικές καταστάσεις; Κάθε Δευτέρα χωρίζουν και σε ένα σαλόνι καταφεύγουν! Και θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους! Τελικά, τι θα γίνει όταν οι άντρες πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από το σαλόνι τους; Θα τους δεχτούν ή θα τους στείλουν...
 

  


Σκηνοθεσία: Γιώργος Μιχαηλίδης
Σκηνικά-κοστούμια: Αγνή Ντούτση
Μουσική και τραγούδι παράστασης: Στάθης Δρογώσης

Παίζουν: Ελένη Κάλλια, Ντίνα Μιχαηλίδη, Κατερίνα Μπιλάλη, Θάλεια Προκοπίου, Βίλη Σωτηροπούλου

 


 

Τον Ιουλίου του 2014 έκανε ένα θεατρικό σεμινάριο στη Γλώσσα Σκοπέλου με τίτλο "Εισαγωγή στη μαγεία του Θεάτρου"

Παρουσίασε στη Καλλιθέα με το θεατρικό εργαστήρι του δήμου Καλλιθέας το "τα Μπουλουκια της μνήμης και της φαντασίας μας".
Το έργο πήγε περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 


 

ΡΗΤΟΡΙΚΗ
Συμμετείχε τον Μάρτιο του 2014 στην διεθνή ημερίδα για τη Ρητορική με τίτλο "Ημερίδα για τη Ρητορική".

Κύριος ομιλητής αυτής της ημερίδας ήταν ο Αμερικανός David Zarefsky, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Northwestern, ΗΠΑ.Εισηγήσεις έκαναν επίσης ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης Christian Kock ,η Λέκτορας από το ίδιο Πανεπιστήμιο Lisa Villadson και απο την Ελλάδα ο Απόστολος Δοξιάδης, η Ελένη Καλλία και ο Γιάννης Ανδριανάτος.
Η εισήγηση της Ελένης Καλλία είχε θέμα "Ρητορική και Θέατρο - μια έντονη σχέση αγάπης, μίσους".
(Σφικταγκαλιασμένες σε ένα παθιασμένο ταγκό, η Ρητορική και η Υποκριτική, προσπαθούν να βρουν τί τις ενώνει με δεσμούς συγγένειας και τί είναι αυτό που απομακρύνει τη μια από την άλλη με τρόπο καθοριστικό. Ποια από τις δύο οφείλει να διαθέτει χιούμορ, δύναμη υποβολής ,φαντασία, λογική αλληλουχία, ωραία κίνηση, δυνατό κι εκφραστικό βλέμμα; Σε ποια επιβάλλεται να έχει γνώσεις ψυχολογίας και ορθοφωνίας; Όποια ιδιότητα κατοχυρώνεται από τη μία, αφαιρείται υποχρεωτικά από την άλλη ή μπορούν να συμπορεύονται και να χορεύουν φορώντας τα ίδια "αξεσουάρ"; )

 
Powered by netikon.gr